zaterdag 7 september | v.a. 20:00 uur

FEESTAVOND

it’s PARTY TIME!

Ben jij erbij op zaterdagavond 7 september? Vanaf 20:00 uur sluiten we het spetterende wijkfeest af met een zinderend zomerfeest in tent! Q-Music Party DJ Marc Bakker gaat ervoor zorgen dat het dak eraf gaat. Een knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de Q-dj’s. Wedden dat je niet stil kunt blijven staan en blijft dansen tot in de late uurtjes?! Dus regel op tijd een oppas, trek een Oscar waardige outfit uit de kast en laat het feest beginnen!

DJ Marc Bakker is een allround DJ, o.a. te vinden op dorpsfeesten, bruiloften en Thema Party’s. Als Qmusic Event DJ draait hij de Foute Tracks naadloos aan elkaar met maar één doel: Feest in de tent. Dus: Dansschoenen aan, het is Party Time!


DRESS TO IMPRESS

Ook tijdens de feestavond kunnen we niet wachten alle creatieve inwoners te verwelkomen! Met een thema als ‘The Movies’ kan het alle kanten opgaan met je kostuum! Breng een ode aan jouw favoriete filmkarakter, -stel of -groep of verschijn in een Oscar waardige outfit op de rode loper.

Trek een superheldenpak aan, vis je zwemkleding ‘a la’ Baywatch uit kast, stof je smoking af voor een James Bond look of steel de show in jouw Disney Prinsessenjurk. Je kunt het zo gek maken als je wilt, alles is mogelijk!

Al deze moeite zal zeker beloond worden. Naast de prijsuitreiking van het zeskamp (21:00 uur) zal er tijdens het feest ook een prijs worden uitgereikt aan een dame of heer met de origineelste outfit!


KOOP JE KAARTEN ONLINE

Je kunt nú al kaarten kopen in de online voorverkoop* voor €10 per stuk. Deze prijs geldt tot vrijdag 6 september 18:00 uur. Daarna kosten ze online en aan de kassa €12,50 per stuk! Wees er dus snel bij. Vol=vol! (Toegang tot 18 jaar gratis!).

*Via de mail krijg jij je toegangskaart(en) toegestuurd. Print deze uit of bewaar ze op je telefoon. Deze scannen we aan de deur. Wel zo makkelijk!

SAVE THE DATE

Wijkfeest de Zuidlanden vr 6 & za 7 sept