PROGRAMMA VRIJDAG

vrijdag | 15:00 – 17:00 uur

TALENT IN DE TENT

word jij dé ster van 2019?

Kun jij goed dansen, zingen, playbacken, muziek maken, acteren, jongleren, jodelen, goochelen of heb je een ander talent? Alles mag! Treed alleen op of met een groep.

Stap in de spotlights en show jouw talent bij Talent in de Tent! Verpletter de deskundige jury met jouw act en wie weet word jij wel dé ster van het wijkfeest 2019!

Grijp je kans en schrijf jouw act in (meedoen kan t/m 18 jaar)!

vrijdag | 20:30

VIP LOUNGE MOVIE NIGHT

lekker chillen met een film in de kas!

Op vrijdagavond zal in de kas een film worden gedraaid! De kas is feestelijk aangekleed, er wordt gezorgd voor frisdrank en hapjes + gezellige zitjes. Lekker chillen dus met elkaar!

OPROEP!

WIL JIJ MEEHELPEN DEZE ACTIVITEITEN TE BEGELEIDEN?
MELD JE DAN NU AAN & MAAK HET WIJKFEEST ONVERGETELIJK!

PROGRAMMA ZATERDAG

zaterdag | 10:00 – 13:00 uur

PAINTBALL TOERNOOI

lekker knallen!

Zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur zal er een paintball toernooi worden georganiseerd speciaal voor 12+ wijkbewoners. Teams van 5 à 6 personen strijden dan tegen elkaar (van te voren graag opgeven voor deelname).

Van 14:00 tot 17:00 uur mag iedereen (ook volwassenen) gaan paintballen! Maak een team van 5 personen en zoek een tegenstander…..knallen maar!

zaterdag | 10:00 – 14:00

WATERWORLD WIARDA

activiteiten in en rondom het water!

Denk je aan Wiarda, dan denk je al snel aan water! Ervaar hoe mooi en spectaculair het leven is rondom en op het water. Kom fierljeppen, suppen, hamsterballen, vlotten bouwen en nog veel meer!

zaterdag | 13:30 – 16:30

ZESKAMP

NIEUW: Jeugdteams!

Voor de jeugdige Rambo’s: je kunt dit jaar ook meedoen met de ‘volwassen’ editie van het zeskamp! Dus jonge krachtpatsers opgelet! Heb jij zin om je in het zweet te werken, geef je dan op (max. 6-10 teamleden). Meedoen is gratis!

Let op: Er is slechts plaats voor maximaal 4 jeugdteams. Vol=vol. Teams die zich alsnog aanmelden worden op de wachtlijst gezet.

zaterdag | 16:00 – 18:00

VR-EXPERIENCE

waan je in een andere wereld!

In de kas is er op zaterdag van 16:00 tot 18:00 uur een VR experience. Een spectaculaire belevenis die je niet mag missen, je stapt echt in een andere wereld! Houd jij je staande?

zaterdag | 20:30

VIP LOUNGE MUSIC NIGHT

draai je eigen muziek en chill!

Op zaterdagavond is in de kas de gelegenheid om je eigen muziek te draaien, lekker te kletsen en te chillen met je leeftijdsgenoten. Tussendoor kun je natuurlijk gebruik maken van de zweefmolen of deelnemen aan andere activiteiten!