PROGRAMMA VRIJDAG

vrijdag | 20:00 – 22:00

FILMAVOND

Movie Night in de legertent (GRATIS)

Op vrijdagavond draaien we in de legertent een Hollandse kaskraker. De tent is feestelijk aangekleed en er wordt gezorgd voor frisdrank, hapjes & gezellige zitjes. Lekker chillen dus met elkaar!

OPROEP!

WIL JIJ MEEHELPEN DEZE ACTIVITEITEN TE BEGELEIDEN?
MELD JE DAN NU AAN & MAAK HET WIJKFEEST ONVERGETELIJK!

PROGRAMMA ZATERDAG

zaterdag | 13:30 – 16:30

JEUGDTEAMS ZESKAMP

4 teams: Doe jij mee?

Voor de jeugdige Rambo’s: je kunt dit jaar ook meedoen met de ‘volwassen’ editie van het zeskamp! Dus jonge krachtpatsers opgelet! Heb jij zin om je in het zweet te werken, geef je dan op (max. 6-10 teamleden). Meedoen is gratis!

Let op: Er is slechts plaats voor maximaal 4 jeugdteams. Vol=vol. Teams die zich alsnog aanmelden worden op de reservelijst gezet.

zaterdag | 11:30 – 13:00

HEEL HOLLAND BAKT

Zuidlanders klaar? Bakken maar!

Ben jij ontzettend goed in taarten bakken? Doe dan mee met Heel Holland Bakt! Bak jouw taart alvast thuis en laat deze door een deskundige jury beoordelen. Laat het thema Holland terugkomen in smaak, versiering of kleur.

DOE MEE EN WIN!
De jeugd maak kans op een workshopmiddag bij LekkerZoet in Leeuwarden!
Aanmelden kan via de website of via wijkfeestdezuidlanden@gmail.com.

TAART DONEREN
Geen zin om zelf de hele taart op te eten? Doneer hem dan aan het Wijkfeest. Zo kan iedereen van jouw taart genieten. Elke punt kost een munt (incl. thee, koffie of ranja).

zaterdag | 14:30 – 17:00

FAMILIE BINGO

Wie streept ze allemaal weg?

Kom op de zaterdag gezellig mee doen met de familie bingo en maak kans op hele mooie prijzen! Deelname €5 (in voorverkoop).

Inloop 14:30 – start bingo 15:00 uur. De Bingomiddag bestaat uit 3 rondes, bij elke ronde maak je kans op 3 fantastische prijzen.

zaterdag | 20:00 – 22:00

CHILL AVOND

Muziek draaien en mocktails maken (GRATIS)

Blijf tijdens het wijkfeest niet thuis zitten, maar kom gezellig naar de legertent. Draai je eigen muziek, geniet van lekkere hapjes en zelfgemaakte mocktails. Tussendoor kun je natuurlijk gebruik maken van de zweefmolen!