PROGRAMMA VRIJDAG

vrijdag | 09:30 – 14:00 uur

KINDERPROGRAMMA BASISSCHOLEN

Voorstelling, Spelletjes & Survival

Ook dit jaar starten we het wijkfeest op vrijdagochtend met een programma voor alle leerlingen van de lagere school. (De Pionier en IKC Teresa).


VOORSTELLING | Groep 1-5 (09:30 – 11:30 uur)

De kinderen uit groep 1 t/5 is er een leuke theatervoorstelling gemaakt geheel in het thema ‘Holland’. Kom jij ook verkleed als een Hollands icoon?


SURVIVAL| Groep 6-8 (12:00 – 14:00 uur)

De survival is al voor het 5e keer een spectaculair onderdeel tijdens de zeskamp op de zaterdagmiddag. Alle kinderen kunnen op eigen niveau op vrijdagochtend al meedoen aan alle onderdelen. Belangrijk voor de kids: draag sportieve kleding en schoenen die nat en vies mogen worden!
 

vrijdag | 15:00 – 16:30 uur

HOLLAND'S GOT TALENT

wie wordt dé ster van 2022?

Inmiddels zijn het maximale aantal acts ingeschreven voor de show en zijn we als wijkfeestorganisatie druk bezig met de voorbereidingen. Benieuwd naar het talent in de wijk? Kom dan kijken bij de show!

vrijdag | 15:00 – 17:00 uur

VOETBALTOERNOOI (groep 5-8)

lekker ballen knallen

Kom lekker voetballen met al je vrienden en vriendinnen! Meld je aan met een team van MINIMAAL 5 personen. Vermeld bij aanmelden de namen van alle spelers, teamnaam en in welke groep (nieuwe schooljaar) jullie zitten.

OPROEP!

WIL JIJ MEEHELPEN DEZE ACTIVITEITEN TE BEGELEIDEN?
MELD JE DAN NU AAN & MAAK HET WIJKFEEST ONVERGETELIJK!

PROGRAMMA ZATERDAG

zaterdag | 10:00 – 11:00 uur

FIETSPARADE MET BO

feestelijke optocht door de straten!

De zaterdagochtend start met een feestelijke parade langs de versierde straten in de wijk. Wij nodigen alle wijkbewoners, jong tot oud, uit om mee te doen. Of je nu deelneemt met een versierde kar, skelter, fiets of kinderwagen, alles kan en alles mag! Dresscode: uiteraard ‘Hollands’. Wie weet een mooi klusproject voor de lange zomeravonden die nog volgen?

De parade start om 10:00 uur bij de IKC Teresa. DJ Jan en Bo (van Jumbo) zijn ook weer van de partij en zorgt met zomerse meez(w)ingers voor een instant zomergevoel! Alle deelnemers worden tijdens de parade beoordeeld door een deskundige jury en de meest creatieve en originele outfit/voertuig krijgt na afloop een prijs. De parade duurt ongeveer een uur en de exacte route wordt binnenkort bekend gemaakt.

Naast heel veel deelnemers hopen we natuurlijk ook op veel enthousiaste toeschouwers onderweg! Om 11:00 uur zal de winnaar van de parade bekend gemaakt worden in de tent! Een spannend moment voor jong en oud!

zaterdag | 14:30 – 17:00 uur

FAMILIE BINGO

NIEUW | Wie streept ze allemaal weg?

Kom op de zaterdag gezellig mee doen met de familie bingo en maak kans op hele mooie prijzen! Deelname €5 (in voorverkoop).

Inloop 14:30 – start bingo 15:00 uur. De Bingomiddag bestaat uit 3 rondes, bij elke ronde maak je kans op 3 fantastische prijzen.

zaterdag | 11:00 – 16:00 uur*

ACTIVITEITEN IN DE TENT

Diverse workshops & schminken

WORKSHOPS
Tussen 11:00 en 14:00 uur worden doorlopend 4 workshops in de tent aangeboden. Van te voren opgeven hoeft niet. Zit een workshop vol, dan kun je het volgende uur alsnog aansluiten. Voor iedere workshop wordt wel een kleine vergoeding gevraagd (€1,-) en uiteraard is het mogelijk om aan meerdere workshops mee te doen. De workshops worden georganiseerd voor jong en oud. Dus kom gezellig fröbelen met bijvoorbeeld oma, vriendinnen of broertje!


SCHMINKEN
Ook kunnen kinderen weer geschminkt worden tussen 11:00 en 16:00 uur. Wij hebben inmiddels 2 vaste, zeer ervaren schminkers die ieder jaar professioneel en met veel plezier zorgen voor de mooiste creaties!

In of tegenover de tent kunnen de ouders met buren en/of vrienden gezellig bijpraten onder het genot van een drankje.

OPROEP!

WIL JIJ MEEHELPEN DEZE ACTIVITEITEN TE BEGELEIDEN?
MELD JE DAN NU AAN & MAAK HET WIJKFEEST ONVERGETELIJK!