PROGRAMMA VRIJDAG

vrijdag | 10:00 – 11:00 uur

KINDERPROGRAMMA BASISSCHOLEN

Voorstelling, Spelletjes & Survival

Ook dit jaar starten we het wijkfeest op vrijdagochtend met een programma voor alle leerlingen van de lagere school. In samenwerking met de Pionier en de Sprong doen ruim 500 kinderen mee aan de start van het wijkfeest!


VOORSTELLING – groep 1 & 2

De kinderen uit groep 1 en 2 zijn uitgenodigd voor een poppentheatervoorstelling in de tent. De voorstelling duurt ongeveer 40 minuten en gaat over superhelden! Kom jij ook verkleed als superheld?


FILMSPELLETJES – groep 3 & 4
De kinderen van groep 3 en 4 doen mee aan verschillende spelonderdelen waarbij het filmthema centraal staat. Verkleedkleren zijn altijd welkom, maar het is wel belangrijk dat kinderen hierin goed kunnen bewegen.


SURVIVAL – groep 5 t/m 8

De survival is al voor het 4e jaar op rij een spectaculair onderdeel tijdens de zeskamp op de zaterdagmiddag. Alle kinderen kunnen op eigen niveau op vrijdagochtend al meedoen aan alle onderdelen. Belangrijk: draag sportieve kleding en schoenen die nat en vies mogen worden!
 

vrijdag | 15:00 – 17:00 uur

TALENT IN DE TENT

word jij dé ster van 2019?

Kun jij goed dansen, zingen, playbacken, muziek maken, acteren, jongleren, jodelen, goochelen of heb je een ander talent? Alles mag! Treed alleen op of met een groep.

Stap in de spotlights en show jouw talent bij Talent in de Tent! Verpletter de deskundige jury met jouw act en wie weet word jij wel dé ster van het wijkfeest 2019! We sluiten onze talentenjacht af met een gezellige kinderdisco.

Grijp je kans en schrijf jouw act in (meedoen kan t/m 18 jaar)!

Draai-Zweefmolen-Luchtkussen-Levendvoetbal

OPROEP!

WIL JIJ MEEHELPEN DEZE ACTIVITEITEN TE BEGELEIDEN?
MELD JE DAN NU AAN & MAAK HET WIJKFEEST ONVERGETELIJK!

PROGRAMMA ZATERDAG

zaterdag | 10:00 – 11:00 uur

FIETSPARADE

feestelijke optocht door de straten!

De zaterdagochtend start met een feestelijke parade langs de versierde straten in de wijk. Wij nodigen alle wijkbewoners, jong tot oud, uit om mee te doen. Of je nu deelneemt met een versierde kar, skelter, fiets of kinderwagen, alles kan en alles mag! Dresscode: uiteraard ‘The Movies’. Wie weet een mooi klusproject voor de lange zomeravonden die nog volgen?

De parade start om 10:00 uur bij de parkeerplaatsen tegenover de Pionier. DJ Jan is ook weer van de partij en zorgt met zomerse meez(w)ingers voor een instant zomergevoel! Alle deelnemers worden tijdens de parade beoordeeld door een deskundige jury en de meest creatieve en originele outfit/voertuig krijgt na afloop een prijs. De parade duurt ongeveer een uur en de exacte route wordt binnenkort bekend gemaakt.

Naast heel veel deelnemers hopen we natuurlijk ook op veel enthousiaste toeschouwers onderweg! Om 11:00 uur zal de winnaar van de parade bekend gemaakt worden in de tent! Een spannend moment voor jong en oud!

zaterdag | 10:00 – 14:00 uur

WATERWORLD WIARDA

activiteiten in en rondom het water!

Denk je aan Wiarda, dan denk je al snel aan water! Ervaar hoe mooi en spectaculair het leven is rondom en op het water. Kom fierljeppen, suppen, hamsterballen, vlotten bouwen en nog veel meer!

zaterdag | 11:00 – 15:00 uur

ACTIVITEITEN IN DE TENT

Jungledieren, Workshops & Schminken

WORKSHOPS
Tussen 11:00 en 15:00 worden doorlopend 4 workshops in de tent aangeboden. Van te voren opgeven hoeft niet. Zit een workshop vol, dan kun je het volgende uur alsnog aansluiten. Voor iedere workshop wordt wel een kleine vergoeding gevraagd (kostprijs) en uiteraard is het mogelijk om aan meerdere workshops mee te doen. De workshops worden georganiseerd voor jong en oud. Dus kom gezellig fröbelen met bijvoorbeeld oma, vriendinnen of broertje! Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

  • borden versieren
  • lampenkapjes maken
  • lego- of mickey mouse beeldjes
  • manga tekenen


SCHMINKEN
Ook kunnen kinderen weer geschminkt worden. Wij hebben inmiddels 2 vaste, zeer ervaren schminkers die ieder jaar professioneel en met veel plezier zorgen voor de mooiste creaties!

JUNGLEDIEREN
Geïnspireerd op de film Junglebook zal de tent voor een deel gevuld zijn met olifanten, zebra’s, tijgers en leeuwen. We hebben verschillende modellen gehuurd dus ook de allerkleinste inwoners kunnen een ritje maken in de jungle.

Tegenover de Jungle kun je met buren en/of vrienden gezellig bijpraten onder het genot van een drankje.

Draai-Zweefmolen-Luchtkussen-Levendvoetbal

OPROEP!

WIL JIJ MEEHELPEN DEZE ACTIVITEITEN TE BEGELEIDEN?
MELD JE DAN NU AAN & MAAK HET WIJKFEEST ONVERGETELIJK!

SAVE THE DATE

Wijkfeest de Zuidlanden vr 6 & za 7 sept