zaterdag 15 september | 11:30 – 13:00

KNIBBEL, KNABBEL, KNUISJE BAKWEDSTRIJD

Wie maakt het lekkerste baksel van de Zuidlanden?

Ben je een echte ster in taarten bakken? Laat het zien en doe mee met de KNIBBEL, KNABBEL, KNUISJE Bakwedstrijd! Bak jouw creatie alvast thuis en laat deze door een deskundige jury beoordelen. Laat het thema Sprookjes terugkomen in smaak, versiering of kleuren.

Logo-wijkfeest-de-zuidlanden-2023

Deelname gaat in 2 categorieën: volwassen en jeugd ( tot 18 jaar).


JURERING DOOR 2 EXPERTS

Ook dit jaar staan Roelof de Jong en Klaas van der Veen klaar als jury van de baksels. Beide heren zijn werkzaam op het Friesland College. Roelof als Docent en Klaas als Patisserie Kok. Waarbij Roelof de passie van het bakken en decoreren de hoofdrol speelt, is Klaas een expert in proeven.

De jury let op smaak, geur, kleur, structuur en verhouding. Maar het belangrijkste is eigenlijk het verhaal achter jouw creatie. Dus met welk verhaal begint jouw baksel?


CREATIE DONEREN AAN HET WIJKFEEST

Doneer jij ook je creatie aan het Wijkfeest? De opbrengst komt volledig ten goede aan de wijkfeest-activiteiten. Geef dit aan bij je aanmelding hieronder.


ELKE PUNT DIE KOST EEN MUNT

Ben jij geen bakker, maar wel gek op taart? Kom dan kijken en bestel na afloop van de jurering een lekker bakje koffie & een lekkere punt voor een munt!

AANMELDEN BAKWEDSTRIJD    Geef aan uit welke buurtschap je komt*.

    Velden met een * zijn verplicht.

    SAVE THE DATE

    Wijkfeest de Zuidlanden do 14, vr 15 & za 16 sept