vrijdag 15 september | INLOOP 19:00 uur – START 19:30 uur.

PUBQUIZ + LOTERIJ (Deelname 18+)

wie wordt de SLIMSTE?

De mannen van Kook en Quiz zorgen ook dit jaar weer voor een hilarische pubquiz. Naast vragen- en bijzondere proefrondes  kan er uit volle borst worden meegezongen tijdens de muziekrondes.
Niet alleen het slimste team wint een prijs, ook het team met de origineelste outfit, dus leef jullie uit!
Tijdens de pubquiz wordt er ook nog een verloting verzorgd waar je kans maakt op spectaculaire prijzen.

De pubquiz wordt mogelijk gemaakt door special sponsor:

Special Sponsor Wijkfeest De Zuidlanden 2023 | Netsupport

De pubquiz 2023 wordt mogelijk gemaakt door onze Special Sponsor: Netsupport!

 

Vanaf 19:00 uur inloop pubquiz (kom op tijd!). Om 19:30 uur start de pubquiz. Na afloop van de pubquiz gaan de banken en tafels aan de kant en kan iedereen nog even los op dansvloer met een spetterend optreden van DJ J(e)an!


DRESS TO IMPRESS
Een wijkfeest met een thema ‘Holland’ moet toch wel tot de verbeelding spreken. Daarom dagen wij alle teams en bezoekers uit om creatief en uitgedost in de tent te verschijnen. Hierbij geldt uiteraard: niets moet, alles mag! Het meest bijzondere team wint een bijzondere prijs.


LOTERIJ
Val je als team net buiten de prijzen, niet getreurd. Tijdens deze avond is er ook nog een spectaculaire verloting met kans op mooie prijzen! Met de inkomsten van onder andere de verloting kan de jeugd gratis meedoen aan de meeste activiteiten! Win win dus ;).


DEELNAMEBEWIJS
ophalen op vrijdag 8 september
Teams die ingeloot zijn kunnen hun deelname bewijs op de voorverkoop avond op vrijdag 8 september (tussen 19:30- 20:30) ophalen. Dan kan ook de deelname betaald worden.

INSCHRIJVEN PUBQUIZ 2023

Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen (18+). Bij aanmelden teamnaam + alle namen van de deelnemers vermelden. Alleen volledige inzendingen worden meegenomen in de loting. Kosten per team €35. Deelname gaat, ivm grote belangstelling, op basis van LOTING.

Teams die ingeloot zijn kunnen hun deelname bewijs op de voorverkoop avond op vrijdag 8 september (tussen 19:30- 20:30) ophalen. Dan kan ook de deelname betaald worden.


    Hoeveel personen zitten in jullie team?

    Velden met een * zijn verplicht.

    SAVE THE DATE

    Wijkfeest de Zuidlanden do 14, vr 15 & za 16 sept