zaterdag 7 september | 10:00 – 14:00 uur (in Wiarda)

WATERWORLD WIARDA

plezier op en rondom het WATER!

Zwemkleding? Check! Duikbril? Check! Piratenhoed? Check! Maak je klaar voor een spetterende ervaring op zaterdag 7 september. De wijk Wiarda wordt tijdens het wijkfeest ‘The Movies’ omgetoverd tot Waterworld Wiarda!

 

Op allerlei plekken in de wijk kun je ervaren hoe mooi en spectaculair het leven is rondom én op het water. Er zijn allerlei fantastische activiteiten voor grote en kleine avonturiers!


WAT IS ER ALLEMAAL TE DOEN?

Suppen
Zoek je balans terwijl je over het water glijdt tijdens een sup workshop en zie de natuur vanaf de andere kant (€5 per uur).

Piratenplein
Bezoek met je kinderen het avontuurlijke Piratenplein en volg de schatkaart langs grappige, spannende en leerzame spelletjes.

Waanzinnige Water Experimenten
Help de plastic soep opruimen, maak water tornado’s, ga op zoek naar goud en nog veel meer.

Aquarollers
Ontdek onze aquarollers: loop samen met je vriendje of papa of mama over het water zonder nat te worden. Zwemdiploma vereist.

Fierljeppen
Kom ouderwets slootje springen als een echter fierljep kampioen tussen de weidevogels en ga met je schepnet op zoek naar waterbeestjes.

Reddingsbrigade
Altijd al willen weten hoe het is om over water te kunnen lopen? Dat kan in Wiarda en maak ondertussen kennis met de stoere mensen van de reddingsbrigade (ze nemen hun boot mee)!

Fluistersloepen
Oh pssst, vergeet ook zeker niet in te checken bij onze fluistersloepjes die gratis varen tussen Techum en Wiarda. Een belevenis op zich om over de schitterende wateren te varen. Geniet van al het natuurschoon en de bijzondere huizen in onze prachtige wijken.

Er valt genoeg te beleven tussen 10:00 en 14:00 uur!

De Zuidlanden op zijn mooist!

WATERWORLD WIARDA
SPECIAL SPONSOR

Wijkfeest-de-Zuidlanden-Special-Sponsor-Geenkalkmeer.nl

SAVE THE DATE

Wijkfeest de Zuidlanden vr 6 & za 7 sept