zaterdag 16 september | 13:30 – 16:30 uur

ZESKAMP

de strijd om de felbegeerde STOEPTEGEL

Inmiddels niet meer weg te denken, de jaarlijkse strijd om de felbegeerde stoeptegel. Voor alle sportievelingen, slimmeriken, fanatiekelingen en teamplayers hét evenement van het jaar. Geef je straat op en doe mee aan weer een spetterend, uitdagend en vooral sprookjesachtig parcours. Trek vooraf alles uit de kast, want er is ook een originaliteitsprijs te winnen voor de meest opvallende teamoutfit.

Er is plek voor 20 stratenteams en 4 jeugdteams (leeftijd 14-17 jaar). De kosten voor een stratenteam is 30 euro per team, de jeugdteams mogen gratis meedoen. Per team is er plek voor minimaal 6 en maximaal 10 spelers. Wees er snel bij!


VALT ER OOK WAT TE WINNEN?
Jazeker! Het winnende team gaat er vandoor met de felbegeerde stoeptegel en de wisselbeker. Daarnaast dus een originaliteitsprijs en uiteraard verdient het verliezende team ook nog een aanmoedigingsprijs.


WANNEER VINDT DE STRIJD PLAATS?
De zeskamp start op zaterdag 16 september om 13:30 uur vlakbij speeltuin de Klimop.

Voorafgaand zullen alle teams traditiegetrouw hun spieren opwarmen met de bootcamp, aangeboden door Sportpleats. Daarna zal de strijd in alle hevigheid losbarsten.

Naast deelnemers hopen we uiteraard ook op vele enthousiaste supporters! Tijdens de zeskamp maar ook tijdens de prijsuitreiking in de feesttent!

INSCHRIJVEN ZESKAMP 2023

Heb jij je al teamleden bij elkaar getrommeld? Er is maximaal plek voor 20 straatteams en 4 jeugdteams (14-17 jaar). Per team 6-10 deelnemers. 


    Hoeveel personen zitten in jullie team?

    Velden met een * zijn verplicht.

    SAVE THE DATE

    Wijkfeest de Zuidlanden do 14, vr 15 & za 16 sept