vrijdag 9 september | Start: 19:30 uur (inloop 19:00 uur)

PUBQUIZ + LOTERIJ

wie wordt de SLIMSTE?

Net als voorgaande jaren staat de vrijdagavond weer in het teken van de Pubquiz. Ervaringsdeskundigen weten het inmiddels: hét aha- en op-het-puntje-van-mijn- tong-momenten afgewisseld door complete paniek! Alle emoties komen bij deze pubquiz voorbij.

Let op! De pubquiz zit helemaal vol. Inschrijven kan alleen nog voor de reservelijst. Mocht een team uitvallen, dan maak je kans op plaatsing. 

De pubquiz wordt mogelijk gemaakt door special sponsor:

Miedema-Special-Sponsor

Enthousiaste presentatoren Peter en Daniel en de immer vrolijke kok Klaas (van Kook & Kwis) presenteren dit de quiz met pittige, gekke, sport en showbizz vragen. Heerlijke proefrondes en uiteraard vele audio momenten, alles rondom het thema ‘Holland’. Kortom voor ieder wat wils, of in dit geval, weets.

De pubquiz wordt mogelijk gemaakt door onze Special Sponsor: Miedema.


Let op: aanvang vervroegd!

Vanaf 19:00 uur inloop pubquiz (kom op tijd!). Om 19:30 uur start de pubquiz. Na afloop van de pubquiz gaan de banken en tafels aan de kant en kan iedereen nog even los op dansvloer met een spetterend optreden van DJ J(e)an!


DRESS TO IMPRESS
Een wijkfeest met een thema ‘Holland’ moet toch wel tot de verbeelding spreken. Daarom dagen wij alle teams en bezoekers uit om creatief en uitgedost in de tent te verschijnen. Hierbij geldt uiteraard: niets moet, alles mag! Het meest bijzondere team wint een bijzondere prijs.


LOTERIJ
Val je als team net buiten de prijzen, niet getreurd. Tijdens deze avond is er ook nog een spectaculaire verloting met kans op mooie prijzen! Lootjes kosten slechts 1 muntje per stuk. Met de inkomsten van onder andere de verloting kan de jeugd gratis meedoen aan de meeste activiteiten! Win win dus ;).


DEELNAMEBEWIJS
ophalen op vrijdag 2 september
Teams die ingeloot zijn kunnen hun deelname bewijs op de voorverkoop avond op vrijdag 2 september (tussen 19:30- 20:30) ophalen. Dan kan ook de deelname betaald worden.

INSCHRIJVEN RESERVELIJST PUBQUIZ

Inschrijven reservelijst kan t/m 3 september 2022

De pubquiz zit helemaal vol. Inschrijven kan alleen nog voor de reservelijst. Mocht een team uitvallen, dan maak je kans op plaatsing. 


    Hoeveel personen zitten in jullie team?

    Velden met een * zijn verplicht.

    SAVE THE DATE

    Wijkfeest de Zuidlanden do 8, vr 9 & za 10 sept