zaterdag 10 september | 13:30 – 16:30 uur

ZESKAMP

de strijd om de felbegeerde STOEPTEGEL

Elk jaar zet het zeskampteam met de hulp van een groep enthousiaste vrijwilligers een spectaculair programma neer. Ook dit jaar weer nieuwe onderdelen met een afwisselend en uitdagend parcours! Uiteraard sluiten alle activiteiten aan op het thema ‘Holland’.

Let op! Er is maximaal plek voor 20 straatteams en 4 jeugdteams (12-17 jaar). Per team 6-10 deelnemers. Wees er dus snel bij, want vol=vol!

De zeskamp biedt uitdaging aan survival liefhebbers, krachtpatsers, teamplayers en slimmeriken. Wees gerust ook de minder atletische teams kunnen in de prijzen vallen, want ook dit jaar zal er een originaliteitsprijs worden uitgereikt! Met ‘Holland’ als thema zijn de verwachtingen hoog dit jaar!


Dit jaar is er naast 16 stratenteams, ook weer plek voor maximaal 4 jeugdteams (12-17 jaar)! Per team max. 6-10 deelnemers. We vragen een bijdrage van €30/per team – jeugdteam is gratis – om de zeskamp mogelijk te maken.


INSCHRIJVEN
Inschrijven kan via wijkfeestdezuidlanden@gmail.com of via onderstaand formulier. Wees er wel snel bij, want vol=vol.

 

VALT ER OOK WAT TE WINNEN?
Jazeker! Het winnende team gaat er vandoor met de felbegeerde stoeptegel en de wisselbeker. Daarnaast dus een originaliteitsprijs en uiteraard verdient het verliezende team ook nog een aanmoedigingsprijs.

 

WANNEER VINDT DE STRIJD PLAATS?
De zeskamp start op zaterdag 10 september om 13:30 uur vlakbij speeltuin de Klimop.

Voorafgaand zullen alle teams traditiegetrouw hun spieren opwarmen met de bootcamp. Daarna zal de strijd in alle hevigheid losbarsten.

Naast deelnemers hopen we uiteraard ook op vele enthousiaste supporters! Tijdens de zeskamp maar ook tijdens de prijsuitreiking om 21:00 uur in de feesttent!

 

INSCHRIJVEN ZESKAMP 2022

Heb jij je al teamleden bij elkaar getrommeld? Schrijf je via onderstaand formulier of stuur een mail naar wijkfeestdezuidlanden@gmail.com.

Let op! Er is maximaal plek voor 20 straatteams en 4 jeugdteams (12-17 jaar). Per team 6-10 deelnemers. Wees er dus snel bij, want vol=vol!


Hoeveel personen zitten in jullie team?Velden met een * zijn verplicht.

SAVE THE DATE

Wijkfeest de Zuidlanden do 8, vr 9 & za 10 sept