ONTDEK HET WIJKFEEST PROGRAMMA 2023
JEUGD (BASISSCHOOL)

donderdag
17:00 – 23:00

1001-NACHT ‘OOSTERSE BELEVING’

Voor een instant sprookjesgevoel openen we donderdag het feestterrein met een programma vol fantasie en magie! Zo nodigen wij jullie uit voor:

  • ROOFVOGELSHOW om 17:00 uur
  • ORIËNTAALSE PROEVERIJ verzorgd door sponsor Turks Specialiteiten Restaurant Saray
  • DIVERSE BELEVENISSEN in en rondom de 1001-nacht-tent
  • WINNAAR STRAATVERSIERING om 20:00 uur in de tent

vrijdag
09:15 – 14:00

PROGRAMMA BASISSCHOLEN (ONDER SCHOOLTIJD)

THEATERVOORSTELLING + SURVIVAL
Voor de kinderen van IKC de Pionier en IKC Teresa wordt voor groep 1-5 een theatervoorstelling georganiseerd. Kom je ook verkleed?

Voor groep 6-8 wordt een uitdagende surivalrun georganiseerd (Trek kleren aan die vies mogen worden).

vrijdag
14:30 – 16:30

WORKSHOPS, SCHMINKEN EN FILMVOORSTELLING

Voor alle creatieve kabouters uit de Zuidlanden organiseren we diverse workshops. Voor slechts 1 muntje kun je aanschuiven bij een workshop-tafel. Ook kun je je laten schminken. Bijvoorbeeld als prachtige prinses, griezelige heks of gevaarlijke draak. Kijk je liever een sprookjes film? Ga dan naar de legertent, daar draaien we een variatie van diverse klassieke sprookjes.

vrijdag
15:00 – 16:30

VOETBALTOERNOOI (GROEP 5 – 8)

Lekker ballen knallen met je beste vrienden! Meld je aan met een team van minimaal 5 spelers. Vermeld bij aanmelden de namen van de spelers, jullie teamnaam en in welke groep je zit (van het nieuwe schooljaar).

vrijdag
16:45 – 18:00

FAMILIE SHREK DREK RACE (alle leeftijden)

Alle Ogers opgelet, dit jaar kun je meedoen aan een echte mudrace! Neem je vriend(in), vader, moeder, opa of oma mee en ga samen voor de snelste eindtijd. Opgave gaat per duo. Voor alle leeftijden, onder 8 jaar onder begeleiding van een volwassene.

zaterdag
10:00 – 11:00

SPROOKJESPARADE (alle leeftijden)

Alle ridders, prinsessen, draken en heksen, jong en oud: trek je kostuum aan en stap op je versierde fiets, skelter of koets! Doe mee aan de sprookjesparade langs de mooist versierde straten van de Zuidlanden. Onderweg zie je verschillende sprookjesfiguren, dus let goed op! De parade start om 10:00 uur bij IKC Teresa.

zaterdag
11:00 – 16:00

WORKSHOPS & SCHMINKEN

Ook op zaterdag kun je voor 1 muntje aanschuiven bij een workshop tot 14:00 uur. De schminkers zijn ook weer aanwezig (tot 16:00 uur) om je te voorzien van een te gekke sprookjes look!

zaterdag
11:30 – 13:00

KNIBBEL, KNABBEL, KNUISJE BAKWEDSTRIJD
(alle leeftijden)

Heb jij baktalent en wil je dit graag laten zien en proeven? Doe dan dit jaar weer mee aan onze bakwedstrijd. Er zijn 2 categorieën: volwassenen en jeugd (tot 18 jaar). Ook zijn er weer mooie prijzen te winnen!

Ook dit jaar: een lekkere punt voor een munt!
Geen bakker, maar wel gek op taart? Kom dan kijken en bestel na afloop een lekkere punt voor een munt. De opbrengst komt ten goede aan de wijkfeest activiteiten.

zaterdag
INLOOP – 14:30
START 15:00 – 16:30

1001-PRIJZEN FAMILIE BINGO + VERLOTING

Vanaf 14:30 uur inloop, om 15:00 uur starten we!

Na een overweldigend succes vorig jaar, organiseren we ook dit jaar de Familiebingo! De mannen van Kook & Kwis blijven nog even in de Zuidlanden voor de Familiebingo in de 1001-nacht-tent. Streep je nummers weg en maak kans op geweldige prijzen.

Niet gewonnen met de Bingo? Er is ook weer een super verloting. Deelname bingo: €7,50 per bingo-setje. Kinderen onder 8 jaar, onder begeleiding volwassene. Ook hier geldt vol=vol.

zaterdag
+/- 16:30

FROZEN DISCO SCHUIMPARTY (alle leeftijden)

De schuimparty wordt mogelijk gemaakt door Wijkpanel de Zuidlanden.

Na alle (in)spanning van de bakwedstrijd, de familiebingo, de workshops en het zeskamp: tijd voor ontspanning! Oftwel…. let it goooooo bij de Frozen Disco Schuimparty op het terrein.