ONTDEK HET PROGRAMMA VOOR
VOORTGEZET ONDERWIJS

donderdag
17:00 – 23:00

1001-NACHT ‘OOSTERSE BELEVING’

Voor een instant sprookjesgevoel openen we donderdag het feestterrein met een programma vol fantasie en magie! Zo nodigen wij jullie uit voor:

  • ROOFVOGELSHOW om 17:00 uur
  • ORIËNTAALSE PROEVERIJ verzorgd door sponsor Turks Specialiteiten Restaurant Saray
  • DIVERSE BELEVENISSEN in en rondom de 1001-nacht-tent
  • WINNAAR STRAATVERSIERING om 20:00 uur in de tent
  • DJ JAN betovert ons met heerlijke muziek

vrijdag
16:45 – 18:00

FAMILIE SHREK DREK RACE (alle leeftijden)

Alle Ogers opgelet, dit jaar kun je meedoen aan een echte mudrace! Neem je vriend(in), vader, moeder, opa of oma mee en ga samen voor de snelste eindtijd. Opgave gaat per duo. Voor alle leeftijden, onder 8 jaar onder begeleiding van een volwassene.

vrijdag
20:00 – 22:00

GAMEAVOND 12+

Houd je ook zo van games? Op een beeldscherm of gewoon lekker actief in de buitenlucht? Wees dan deze avond van de partij! En vergeet je telefoon niet mee te nemen. Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing. Vooraf op onze website aanmelden is niet verplicht, maar doe je dat wel dan ben je zeker van een deelname. Vol = vol. Entree is slechts 1 muntje

zaterdag
11:30 – 13:00

KNIBBEL, KNABBEL, KNUISJE BAKWEDSTRIJD
(alle leeftijden)

Heb jij baktalent en wil je dit graag laten zien en proeven? Doe dan dit jaar weer mee aan onze bakwedstrijd. Er zijn 2 categorieën: volwassenen en jeugd (tot 18 jaar). Ook zijn er weer mooie prijzen te winnen!

Ook dit jaar: een lekkere punt voor een munt!
Geen bakker, maar wel gek op taart? Kom dan kijken en bestel na afloop een lekkere punt voor een munt. De opbrengst komt ten goede aan de wijkfeest activiteiten.

zaterdag
13:30 – 16:30

ZESKAMP (vanaf 14 jaar)

Hij is niet meer weg te denken: de jaarlijkse strijd om de felbegeerde stoeptegel. Voor alle sportievelingen, slimmeriken, fanatiekelingen en teamplayers het evenement van het jaar.

Meedoen? Er is plek voor 16 straten- en jeugdteams (14-17 jaar). Elk team bestaat uit min. 6 en max. 10 personen. Kosten per team: €30,-. Vol=vol.

zaterdag
INLOOP – 14:30
START 15:00 – 16:30

1001-PRIJZEN FAMILIE BINGO + VERLOTING

Vanaf 14:30 uur inloop, om 15:00 uur starten we!

Na een overweldigend succes vorig jaar, organiseren we ook dit jaar de Familiebingo! De mannen van Kook & Kwis blijven nog even in de Zuidlanden voor de Familiebingo in de 1001-nacht-tent. Streep je nummers weg en maak kans op geweldige prijzen.

Niet gewonnen met de Bingo? Er is ook weer een super verloting. Deelname bingo: €7,50 per bingo-setje. Kinderen onder 8 jaar, onder begeleiding volwassene. Ook hier geldt vol=vol.

zaterdag
+/- 16:30

FROZEN DISCO SCHUIMPARTY (alle leeftijden)

De schuimparty wordt mogelijk gemaakt door Wijkpanel de Zuidlanden.

Na alle (in)spanning van de bakwedstrijd, de familiebingo, de workshops en het zeskamp: tijd voor ontspanning! Oftwel…. let it goooooo bij de Frozen Disco Schuimparty op het terrein.

zaterdag
20:00 – 22:00 uur

FILMAVOND 12+

Laat je lekker meeslepen met een modern sprookje, actiefilm of klassieker. Jij mag het mede bepalen. Geef je voorkeur door op onze website en meld je gelijk aan voor deze avond. Dan houden wij een plekje voor je vrij in de leukste tent van het wijkfeest. Entree 1 muntje.

zaterdag
20:00 – 00:00 uur

FEESTAVOND MET STAGELINE

Pak je rode schoentjes, tover je sprookjesoutfit uit de kast en leef je ‘all night long’ uit op de dansvloer met de VETSTE feestband: Stageline.

Om 21:00 uur neemt de band even pauze voor de bekendmaking van de winnaars van het zeskamp en mooist verklede dame/heer feestavond. Daarna feesten we door tot het einde!

LET OP: Kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de online voorverkoop. Vorig jaar waren we volledig uitverkocht, dus wees er snel bij. Op=op!

Toegang feesttent alleen met ticket. €12,50 per persoon.

Aan bezoekers onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken en zijn wij verplicht tot vooraf testen op alcoholgebruik. Testen is 3x gratis, daarna zijn hier kosten aan verbonden.