Vrijwilligers gezocht

VRIJWILLIGER WORDEN?
join the team!

De wijk groeit gestaag en het wijkfeest groeit mee! Daarom naast de inmiddels vertrouwde onderdelen zoals de parade, pubquiz en de zeskamp ook dit jaar weer nieuwe onderdelen. Bijvoorbeeld een talentenshow op de vrijdagmiddag, een gevarieerd programma voor de oudere jeugd op beide dagen en Waterworld Wiarda.

Een wijkfeest zorgt voor verbinding tussen inwoners, jong en oud, draagt bij aan mooie herinneringen! Soms zelfs aan het ontstaan van nieuwe vriendschappen, maar vooral aan een hele hoop plezier met elkaar. Wij proberen met een groot en gevarieerd aanbod van activiteiten er dan ook voor te zorgen dat alle inwoners van de Zuidlanden kunnen genieten van het wijkfeest!

Een geslaagd en veilig wijkfeest kan echter niet zonder vrijwilligers. Een groot aantal vrijwilligers helpt gelukkig ieder jaar weer mee. Waarom? Omdat het, naast soms hard werken, vooral ontzettend gezellig is!

HOE KUN JIJ DIT JAAR HELPEN?

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar mensen die willen helpen bij:

  • Op- en afbouwen van het feestterrein (donderdagavond tot zondagmiddag).
  • Muntverkoop en Barmedewerkers vrijdag en zaterdag (overdag en ’s avonds).
  • Ondersteunen bij verschillende jeugdactiviteiten (vrijdag en zaterdag overdag).

Ook al ben je maar een paar uurtjes beschikbaar, alle hulp is zeer welkom!

Aanmelden kan via ons contactformulier. Vermeld je contactgegevens, je beschikbaarheid en wat je graag zou willen doen voor het wijkfeest!

Geef een reactie